Het bezit van het interview

0 Comments

Ik heb veel verzoeken om een ​​publicatie te doen op interviewkleding, dus vandaag geloofde ik dat ik een aantal snelle tips zou delen. Als het op uw interview aankomt, uiterlijk, houd het dan ook soepel en eenvoudig. Wanneer u de baan krijgt, krijgt u de kans om uw nieuwe werksfeer te evalueren en zich dienovereenkomstig aan te passen. Interviewdag is niet de dag om “creatief te worden” of je potentiële werkgever je “leuke persoonlijkheid” te laten zien door die karmozijnrode jumpsuit of die bezaaid lederen laarsjes te gebruiken die eruit zien als iets uit een middeleeuwse misbruikkamer. Niets beëindigt een interview sneller dan onbewust jezelf corresponderen met het Iron Maiden.

Hoewel de juiste interviewkleding vaak varieert tussen industrieën, moet u altijd de meer formele kant vergissen. Dit betekent echter niet dat het tijd is om je prom -jurk en nepwimpers te breken. Stap weg van de lovertjes accentnagels, mensen. We hebben het over zakelijke formeel, dus houd het schoon en gepolijst. Over het algemeen wilt u zich comfortabel voelen in wat u gebruikt om ervoor te zorgen dat u het vertrouwen uitstrekt en de boodschap overbrengt dat u meer tijd hebt besteed aan het onderzoeken van de setting en zich klaarmaakte voor het interview dan u deed op uw cosmetica en accessoires.

Coat: Ann Taylor C/O | Jurk: Ann Taylor C/O | Jacket: Ann Taylor C/O | Schoenen: Ralph Lauren | Zonnebril: Prada | Sieraden: Vintage (vergelijkbare choker ketting hier, hier en hier) | Panty’s: Donna Karan | Nails: Essie (limo-scene) | Barette: J. Team (vergelijkbaar hier)

Foto’s door Jeff Thibodeau

Hier zijn mijn richtlijnen voor interviewkleding:

Zorg ervoor dat je kleding je goed vormt. Ik weet het, dit is baanbrekend advies. Of u echter een broekpak, rokpak of een schede -jurk met een jas gebruikt (zoals ik in de post van vandaag ben), betaalt nauwkeurige interesse voor zowel de verticale als horizontale lijnen. Zorg ervoor dat niets zo goed of zo kort is (lees: het bestrijden van de sletfactor), maar ook niet overcorrigeerd. Het dragen van dingen die net zo goed zijn, en ook flodderig, waardoor je er slordig uitziet. Het doel is om het gelukkige medium te ontdekken en te investeren in een fit die goed bij u past. Als je geen goed passende, geschikte kleding draagt, ga je de interviewer afleiden van je te concentreren op alle verbluffende briljante dingen die je te zeggen hebt.

Of je nu met flats of hakken gaat, zorg ervoor dat ze zowel gepolijst als eenvoudig zijn. Je wilt niets hebben dat saai, versleten of bekrast is. Geen vereiste om ze te laten twijfelen of je onlangs in een mesgevecht zat. En zoals gezegd, is dit niet het moment om te gaan met stijlvolle enkellaarzen of je strappy ontwerper stiletto’s. Afgezien van de sletfactor lijkt het erop dat 90% van de vrouwen toch niet goed in de luchthoge kan lopen. Een belangrijk doel van u bij de toegang tot het interview zou moeten zijn om uw potentiële werkgever de perceptie te bieden dat u geen drinkprobleem heeft. Zorg er dus voor dat je schoeisel zowel geschikt is (schiet voor 3-inch hakken) als comfortabel, waardoor je als een typisch mens kunt lopen. Als uw interviewer verplicht is om te evalueren of u dronken bent of gewoon een schandalig onpraktisch schoeisel gebruikt, gaan ze waarschijnlijk door naar de volgende aanvrager. Omdat in de woorden van prachtig bruin, is niemand daar tijd voor.

Ik ben geen schoonheidsexpert, maar als het gaat om interviews, blijf dan met exact dezelfde vuistregel: zowel soepel als eenvoudig. Als je lang haar hebt (zoals ik), is het over het algemeen een geweldig concept om het terug te dragen. Ongeacht de lengte wil je zowel goed verzorgd als in elkaar worden gezet, zonder dat er iets constant in je gezicht valt.

Voor je nagels, ga met schone nagels of een neutrale nagellak – geen accentnagels, glans of metallics. Zoals in een eerdere post besproken, wilt u niet dat uw interviewer wordt afgeleid door de mogelijkheid van stralingsvergiftiging vanwege blootstelling aan nagels die al dan niet in uranium kunnen worden ondergedompeld. Als Carrie Mathison in Homeland me iets heeft geleerd, is het dat niemand veilig is. Maar dat is een heel ander gesprek.

Wat betreft make-up-je raadt het zowel en eenvoudig. Schiet op een gepolijste, heel weinig uiterlijk. Geen dikke eye voering, opmerkelijke oogschaduw of karmozijnrode lippenstift. Dit is gewoon niet de locatie.

Nogmaals, niets zo goed of afleidend. Als je sieraden draagt, houd het dan conservatief, delicaat en redelijk klassiek. Geen significante armbanden of eiken oorbellen. Laat je “bijt me” hanger thuis.

Ik geloof dat ik elke publicatie van die methode vanaf nu zou moeten beëindigen. “Laat je‘ Bite Me ’hanger thuis.”

Het type heeft een mooi geluid.

Houd het stijlvol, mensen.

Gelukkige maandag!

Bekijk nog meer van het stijlvolle werkstation op …

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *