Krijg de feiten het beste om droge huidaandoeningen snel te verhelpen

0 Comments

Droge huid is iets dat we op een of andere dag zouden moeten vechten. Het is pijnlijk, lelijk en kan leiden tot andere problemen als je niet de middelen of het begrip hebt om het goed te bestrijden! Begrijpt u dat het grootste orgaan in uw lichaam uw huid is en dat het de allereerste verdedigingslinie is tegen stof, wind, zon en de kou? Soms wordt het een uitdaging voor je huid om de oorlog effectief te bestrijden als je er niet goed voor zorgt. Je huid is zowel droog als jeuken en als je de vochtigheid in je huid niet aanvult, de droge huidaandoeningen kunnen echt een tol eisen. Dat is de reden waarom dit korte artikel je zal vertellen welke triggers droge huid en precies hoe je dit efficiënt kunt vechten.
[Lees ook: Home Remedies voor droge huidaandoeningen]

Sommige mensen zullen dit probleem rond hun lichaam niet behandelen, in plaats daarvan zullen ze het alleen in specifieke delen van het lichaam hebben. Dit is wanneer u moet begrijpen welke triggers droge huid op het gezicht. Het is essentieel om te begrijpen dat elk deel van het lichaam anders is en welke triggers droge Celta de Vigo Thuisshirt huid op de voeten niet exact hetzelfde is als een droge huid op het gezicht. U vereist verschillende crèmes en remedies om verschillende triggers van droge huidproblemen te verzorgen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest typische triggers van droge huidaandoeningen.
Wat triggers droge huidaandoeningen veroorzaken
Bron: xcitefun.netThe weer
Winterweerstand is een belangrijke boosdoener die de droge huid activeert. In de winter daalt de vochtigheid tot gevaarlijk lage niveaus. Vochtigheid is belangrijk om uw huid zo goed gehydrateerd te houden als wanneer Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt er extreem minder vochtigheid is, wordt het essentieel om externe bronnen echt te gebruiken om uw huid gehydrateerd te houden.
De oplossing: houd een luchtbevochtiger in uw huis en versterk deze. Gebruik crèmes en lotions in veel meer hoeveelheden om uw huid gehydrateerd te houden. Als je naar buiten moet in het koele weer, zorg er dan voor dat je voldoende beveiliging gebruikt en jezelf bedekt met handschoenen.

[Lees ook: een goed dieet voor een droge huid]
Bron: Howtoremovethat.comtoo veel warmte
Te veel warm is ook niet geweldig voor je lichaam. Als u in centraal verwarmde gebieden of in de buurt van de oven voor een lange periode zit, zal uw huid opdrogen. Probeer en blijf uit de buurt van open haarden of locaties waar uw huid wordt onderworpen aan directe hitte.

De oplossing: andere gebruiken impliceert om jezelf warm te houden, in plaats van dicht bij directe hitte te zitten.
Bron: wunderweib.de [sc: mediad]

Blootstelling aan de zon
Je eisen vitamine D, maar VfL Wolfsburg Thuisshirt ook veel blootstelling aan de zon droogt je huid op, omdat de UV -stralen van de zon behoorlijk schadelijk zijn. De UV -laag gaat in feite zelfs meer in dan de bovenste laag van de huid en droogt deze daarom van binnenuit op. Daarom zul je veel meer rimpels krijgen en je huid begint snel te doorzakken.
De oplossing: de allerbeste methode om u te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon is om zonnebrandcrème te dragen. Veel van de zonnebrandmiddelen bieden brede spectrumbeveiliging en die boven SPF50 zijn, moeten altijd de voorkeur hebben. Draag de zonnebrandcrème zowel en wanneer je in de zon gaat. Dit zal niet alleen uw huid beschermen om uit te drogen, maar zal ook toekomstige schade aan uw huid voorkomen.

Bron: Lionessebeautybar.orgdry huidaandoeningen kunnen een groot probleem zijn voor iedereen die er lijdt aan. Het is daarom essentieel om precies te begrijpen hoe het te vechten met de beste bronnen. We hopen dat dit korte artikel u zal helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *