Nieuw van Wacom: Bamboo Ink en Bamboo Sketch

0 Comments

Wacom Bamboo Ink en Bamboo Sketch

De tools van een grafisch ontwerper zijn kostbaar.
Ze zijn zowel de uitbreiding van zijn stijl als persoonlijkheid. In de kunstwereld zijn er software, gadgets of keukengerei die in vorm een ​​specifiek medium, een soort aanpak of een specifiek talent.
Professionele digitale artiesten zullen in het begin een nieuwe Comer A Bamboo -tablet voorstellen. Het is een constant advies dat ik hoor, vooral voor degenen die hun talenten proberen over te dragen naar het digitale rijk.
Wacom heeft de basis van de markt die is gewijd aan Illustrator verhoogd. Deze nieuwe producten zullen de instelling op de markt op de bureaus van de ontwerpers verbeteren.
Kortom, in mei werden twee nieuwe wijze stylussen aangekondigd: Bamboo Ink en Bamboo Sketch.
Bamboo Ink is samen met Microsoft opgericht, vandaar dat het zal werken met de meeste van de 10 versieplatforms. Het was vooral ontworpen voor het Windows Ink -werkgebied en kan zowel natuurlijk handschrift als schetsen reproduceren. Het werkt ook in synchronisatie met plaknotities en bamboepapier.
Aan de andere kant is Bamboo Sketch speciaal ontworpen voor iOS, een fijne tipstylus voor natuurlijke mapping en gebruikte zowel op zowel een iPad als de iPhone. Link gewoon via Bluetooth en combineer met uw gewenste Wacom -compatibele app. Dankzij de 16-uur durende batterijduur lijkt de ervaring net zo goed als de papieren mogelijk. Van het programma dat ook is gebaseerd op de 2.048 niveaus van drukgevoeligheid die zowel natuurlijke componeren als tekenen nabootst.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *