Gordon Holden and the Sincere Art

0 Comments

Ik zal je vanaf het begin vertellen dat je met Gordon, je bent voor een aantal verrassingen, sommige kunst, sommige dingen die je leuk zult vinden en anderen die je absoluut niet zult doen. Maar over het algemeen zul je verwarring voelen. en begin met vragen te stellen en vervolgens te proberen uitleg te vinden en dus zul je voelen wat we allemaal voelden voordat Google en al deze handige bronnen beschikbaar waren om het ons te beschrijven. U wordt gefrustreerd in het vinden van het ideale bijschrift voor elke houding.
Om u te verlichten, hier is wat u op de startpagina begroet:
Enterfollowed door dit humoristische maar toch “dempen” -afbeelding:
Gordon Holdengordon heeft een speciale stijl in de kernzin van het woord en creëert wat sommigen als kunst kunnen accepteren, terwijl anderen het zullen afwijzen. Hoe dan ook, je zult verrast worden door de beelden en hun contrast, en ervoor kiezen om het te interpreteren of een antwoord te geven. Het is het beroemde gevoel van de foto’s dat vreemd zal zijn voor velen van ons en nog steeds tegenspraak zal maken.
En omdat we allemaal worden ingezogen door dingen die ons intrigeren, zijn hier enkele van de collagetype foto’s die hij samenstelt:
Gordon Holdengordon Holdengordon Holdenbut Boven al deze gekke combinaties en mash-ups, heeft Gordon een aantal t-shirts die hij zich gedwongen voelde te maken in kopen om het kunstwerk een functionele functie te geven, een instinct dat vaak komt na het combineren van de beelden. Wat hij anders doet, is om iets eenvoudigs en zinvols te creëren in plaats van symbolen en karakters samen te proppen. Filmfotografie is absoluut de handtekening van Gordon, die het als een nieuw aspect ziet.
Hier zijn een paar voorbeelden van abstracte populaire cultuur die – leuk vinden of niet – het patroon zal breken waar we aan gewend zijn en een aantal spannende originele ontwerpen goedmaken.
Morrison Livesromeo M. CrossPostModernWill Smith MusicBitches N Hoesfad
En een kleine informatie die Gordon liet vallen en me als de hel nieuwsgierig maakte-“Ik ben eigenlijk begonnen met het maken van een nieuwe reeks T-shirts die niet draagbaar zijn. Ik heb liever dat mensen nadenken over de dingen die ik maak in plaats van met hen te communiceren. ” Zie je wel? Nu moet ik die zien en met hen willen communiceren!
Over interactie gesproken, wees op uw hoede voor de steile prijzen, maar aarzel niet om plezier te vinden in de ironie – het is toch kunst!
$ 100

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *