Beste plaatsen voor bruiloftswinkelen in India

0 Comments

Er kwam een kleine vogel Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt en vertelde ons dat je je verloofd bent. Woohoo! Het is tijd voor feest Sharty en feesten. Maar waarom zie ik het zweet van Manchester United Thuisshirt je gezicht druppelen? Maak je je zorgen over waar en hoe je bruiloft moet doen?
Nou, India is een plek waar er geen tekort is aan bruidswinkels (net zoals er geen tekort is aan bruiden en bruidegoms). En de beste plek om te winkelen in India zijn ook vrij veel. Het enige dat u hoeft te doen, is uw huwelijksbudget op orde krijgen, zodat u kunt rondhangen naar de beste plaatsen om naar bruiloft te gaan.

[Lees ook: Beste straatwinkelen in India die een must-check zijn]
Beste winkelbestemmingen in India voor bruidskleding
Koop nu een pen en papier als ik u vertel dat enkele van de beste winkelbestemmingen in India, waar u voor uzelf uitstekende bruidsoutfits en sieraden kunt krijgen.
Delhi
Over Saadi Dilli gesproken en de beste plek om te winkelen in India is Chandni Chowk. Dit is de beste plek om bruids lehenga te kopen tegen kosteneffectief prijskaartje en gedetailleerd werk. Je kunt zelfs de complete trouwkleding kopen voor jezelf, je potentiële echtgenoot, je familie en je schoonouders van exclusieve winkels van Chandni Chowk zoals Ram Kishan Sarees, CTC Emporio en Lehenga House.

Afgezien van Chandni Chowk, is er Ajmal Khan Road, Karol Bagh, dat al jaren het Mekka is voor bruiloftswinkels. Hier krijg je prachtige bruiloft lehenga’s in New Handloom Emporium, Meena Bazaar, Satya Paul, Frontier Raas, Frontier Bazaar. En dan is er Chhabra 555 die sari’s, pakken en lehenga’s biedt tegen groothandelsprijzen.
Voor degenen onder u die willen dat uw bruidskledij wordt ontworpen door modeontwerpers, zijn er veel opties zoals Anamika Khanna, Amrita Thakur, Bhumika Grover, Ogaan eigendom van Kavita Bhartia, Tarun Tahiliani, Shantanu & Nikhil, en Anjalee en de Arjun Kapoor en de Arjun Kapoor en The The The En The The The en The The The En The The The The En The The The The en The The The En The The The The en The The The En The The The The en The The The En The The The En The The The En The The The ArjaNee and The The En The The ANJUN Likes die je zult vinden in de straten van Shahpur Jat, Hauz Khas, South Extension en Greater Kailash I (M en N Block Market), Greater Kailash 2 (M Block Market).

Mumbai
Je kent het beroemde gezegde dat Mumbai de modehoofdstad van India is. Het is ook een van de beste trouwplekken. Voorbij de zeegezichten en de glamour van de B-stad, zul je merken LOSC Lille Thuisshirt dat bruid shoppingplaatsen op verschillende budgetten voldoen. Natraj Market in Malad, Mumbai is wat Chandni Chowk is voor Delhi. En als het gaat om sieraden winkelen, dan is Zaveri Fair uw must-bezoek plek.

Wat de designerwinkels betreft, zijn de labels Ritu Kumar, Anita Dongre, Manish Malhotra, Abu Jani Sandeep Khosla en meer. Kom langs bij Ensemble en Aza, waar je outfits kunt krijgen van topontwerpers op één plek.
[SC: Mediad]

Voor sieraden, kom langs bij Gem Palace en Johri Bazar waar je gouden, zilveren, kostbare en halfedelstenen krijgt.

Kolkata
De stad Kolkata vult je hart met zoete melodieën en Durga Puja. Maar als het gaat om de beste trouwplekken, heeft deze stad vreugde te bieden. Burrabazar en Gariahat zijn de beste winkels in bruid.
Er zijn ontwerpers en multi -designer verkooppunten zoals 85 Landsdowne Road, Simaaya, Sabyasachi, Bon Bibi Kolkata.

Chennai
Als je in Chennai naar het zuiden gaat, begroeten drie dingen je – goud, kanjeevaram en tempels. Het betekent dat als het gaat om bruidskledij, de prachtige zijden sari op Khader Nawaz Khan Road hier op je lijst met must-visit moet staan.
[Lees ook: 10 accessoires Elk Chennai -meisje zal betrekking hebben op]
Wat betreft Kanjivaram Sari’s, Nalli, Sarangi en Pothy Stores zijn beroemd in heel India. Zorg ervoor dat u op zoek bent naar zijden marktags. Ze zijn een zekerheid van de beste zijde.

Hyderabad
Noem de charmante stad Hyderabad een IT-hub, een stad Nawabs of Biryani, maar voor de aanstaande bruiden is deze plek de beste plek om te winkelen in India. Als er een Nawabi -bruiloft aan je denkt, bekijk dan de chicste locaties in Hyderabad zoals Banjara Hills en Jubilee Hills om de beste trouwlook te krijgen.

Ik hoop dat je zoektocht naar de beste trouwplekken in India zijn antwoorden heeft gekregen met de beste winkelbestemmingen in India die hierboven worden genoemd.
[Lees ook: straatwinkelen]
Afbeeldingen Bron: Bandbaajaa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *