Ugly Trends of 2019 Je moet absoluut uitkijken naar

0 Comments

vreselijke trends van 2019 waar je absoluut op moet letten
22/07/2019, geplaatst door Alanic Global
De modescene is behoorlijk speciaal van aard. Aan de ene kant vindt u een verscheidenheid aan trendy kledingstukken die populair worden gemaakt door de beroemdheden en Instagram -modellen. Aan de andere kant kun je kleding vinden die verschrikkelijk is, maar ze hebben een behoorlijk deel van de fans.

Bepaalde mensen houden ervan om onaantrekkelijke kleding te transformeren in elegante outfits. Het enige dat u nodig heeft, is de ideale soort accessoires en enkele speciale complementaire stukken om een ​​elegant en comfortabele outfit te maken. Een van de populaire kledingfabrikanten in de industrie heeft een speciale collectie bedacht waar je absoluut naar moet kijken. Lees dus op de onderstaande blog om veel meer over hetzelfde te weten.
Power Schouders
Groter dan het leven schouders hebben langzaam zijn weg gevonden naar de mainstream -manier. De stijl van de jaren 80 is massa -favoriet geworden en heeft ook veel waardering verzameld onder de Millenials.

In feite is de Power Shouders net als de moderne versie van de overdreven 8o -stijl. Je kunt deze stijl vrijwel bezitten, als je het vertrouwen hebt om bizarre outfits met panache te trekken.

Kaapsilhouet
Capes zijn nu iets. Voor de herfst kun je dezelfde oude bovenkleding weggooien en vasthouden aan iets dat vloeibaar is, maar toch een speciaal silhouet aan de kleding toevoegt. U kunt uw jassen een broodnodige pauze geven en de cape selecteren die beschikbaar is in een vlaag van ontwerpen.

Daarom is de beste manier om je cape -outfit uit te steken door te kiezen voor een neutrale afgezwakte maxi -jurk en een bedrukte cape.
Oma -legging
Deze leggings zijn terecht gemonteerd, maar de oma -versie bevat een verrassing, maak je klaar voor statement -panty’s met vintage prints en vintage accenten. Je kunt een korte jurk of zelfs een oversized T -shirt stylen met dit soort leggings.

Kies voor speciale ontwerpen zoals sterrennachten, aquarelbloemen en zelfs ombre luchtpatroon.

Gegolfde truien
Deze winter kunt u gegolfde kleding selecteren als u een voorliefde hebt voor vintage kleding. Het lijkt erop dat 2019 vintage kleding met grote armen heeft verwelkomd. U kunt een verscheidenheid aan moderne versies van vintage kledingartikelen vinden die eerlijk zijn vrij gemakkelijk te dragen.

Vandaar dat, voor het komende herfst-winterseizoen, als je je wilt aankleden in revival-kleding, zou het raadzaam zijn om een ​​pastelkleurige gestinte trui te selecteren met geborduurde bloemdetails voor een schattige vrouwelijke look.

Als u wilt weten hoe u een kledingdistributeur kunt worden, zorg er dan voor dat u contact opneemt met een van de populaire fabrikanten in de industrie. U kunt een kijkje nemen door de slijtagecollectie van de kledingdistributeurs. Selecteer de vereiste stukken en vermeld de bulkbehoeften dienovereenkomstig aan het Help -team.

Tags:
Kledingdistributeurs
Kledingfabrikanten
Kledingfabrikanten VS
Hoe u een kledingdistributeur wordt
fabrikanten van groothandel in kleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *