TShirtStudio-T-shirt printen Made Easy

0 Comments

We zijn allemaal hier bij TShirt Factory verslaafd aan geïndividualiseerde T-shirts, ik denk dat je dat al weet. Als ik zou kiezen tussen het krijgen van een willekeurig T-shirt of het laten drukken met mijn eigen afbeelding of bericht, zou ik absoluut voor de laatste kiezen. Misschien is het omdat we in deze service zijn en we niet kunnen onthouden van het toevoegen van een persoonlijk tintje aan dit kledingstuk, maar ik weet zeker dat iedereen graag die speciale betrokkenheid heeft bij wat ze dragen.
En dit is waar ik me afvroeg waar mensen die geen kennis hebben over afdrukken, iets gemakkelijk kunnen doen, zonder zelfs hun huis te verlaten. Misschien heb je niet een drukkerij bij je in de buurt, dus ik heb gezocht naar een aantal coole sites die gespecialiseerd zijn in het afdrukken van T-shirt, die geen budget op een ernstige manier zouden beïnvloeden.
Vandaag kan ik je gemakkelijk aanraden tshirtstudio.com voor het personaliseren van je t-shirts of andere geschenken zoals mokken, kussens, onderzetters, handdoeken (en de lijst gaat maar door). Naast alle producten die u het gemakkelijke deel zou kunnen personaliseren, is degene die veel cruciaal is voor de klant-online ontwerpvoorbeeld van uw op maat gemaakte product. De online ontwerpsoftware maakt gebruik van t-shirtfoto’s van hoge kwaliteit. De tekst en afbeeldingen die door bezoekers worden geüpload, worden nu onmiddellijk gevormd om precies te passen bij de plooien en golvingen van de T-shirtafbeelding, met behulp van een verstandige weergave van het afgewerkte kledingstuk.
CushionSbaseball T-shirtlong mouw honkbal T-shirtpremium v ​​nek T-shirtvalue t-shirtstank top t-shirtringer t-shirtcamo t-shirt, daar zijn vergelijkbare systemen die er zijn, maar ze zijn gebaseerd op flits of plug-ins. Dit vermindert hun functie en beschikbaarheid op verouderde browsers, waarbij vaak irritante updates en downloads nodig zijn om te werken en zijn vaak nutteloos voor mobiele apparaten. Ze missen anti-aliasing, wat resulteert in vreselijke gekartelde randen en gebruiken niet-fotografische schaduw en kleur. Het TShirtStudio -systeem werkt in elke browser die een afbeelding kan weergeven (allemaal). Visueel is het verschil dat andere geavanceerde opties een virtuele 3D-“representatie” van een gedrukt t-shirt bieden (zoals iets dat je in een game ziet), terwijl ze nu iets gebruiken dat dichter bij een foto van een echt gedrukte T lijkt -shirt.
Je kunt het zelf zien en hieronder kun je mijn eigen geïndividualiseerde producten vinden – het hele proces kostte me minder dan 5 minuten. Heel gemakkelijk om te navigeren en vond het zo leuk dat ik nog minstens een half uur heb doorgebracht met alle opties.
Gepersonaliseerd muis paddesign je eigen t-shirt-Editorthey moet nog een technologie vinden die foto’s en complexe afbeeldingen op donkere kleuren naar een acceptabele standaard afdrukt, maar verschillende processen uitproberen, dus hopelijk zal dat ook beschikbaar zijn.
Je kunt ook kiezen uit hun T-shirtontwerpen, maar ik denk dat de ontwerpeditor hun sterke pak is, waarvan ik heb waargenomen dat het wordt bevestigd door de beoordelingen die ze onder elk product weergeven. Dus ik geloof er niet op, kijk zelf.
Facebook en Twitter voor www.tshirtstudio.com

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *