Zo makkelijk. Zucht.

0 Comments

Is dit patroon niet (van Linda’s Sew It It) Look zo eenvoudig? Ik bedoel, het is waarschijnlijk niet iets dat je in een uur kunt maken, maar dan is de scheerapparaten nooit. (Het kost tijd om het schattig in de stof te malen, weet je. B & B. Met de hand.) Maar het ziet er zo gemakkelijk uit om te dragen.

Ik hou van die patronen die een enorme knop willen, omdat mijn een enorme knoopcollectie enorm is; Het bevat veel, veel enorme knoppen opgehaald HIER en YON. (Ik heb gewend, in mijn minder discriminerende / meer ekster-ish-dagen, koop volledig ratty, holey, onvermoeibare vintage, gewoon om de twee resterende knoppen van hem af te snijden. Dan zou ik een van de knoppen verliezen. Dit is hoe enorm knopcollecties worden geboren.)

Ik zou dit uit een Ditsy Floral maken, denk ik, groen en geel, met een grote groene knop en groene leidingen rond de zakken. Of een rode en zwarte geometrische met een rode knop en leidingen. Ik kan het juk zelfs pijpen. Behalve dat ik deze niet koop, omdat het iets te klein is voor mij (maat 14, B34, denk ik). Dus een van jullie doen het, oké, en stuur me dan een foto van de jurk die je maakt?

Ik moet zeggen dat ik nogal wat van deze krantenpatronen van Anne Adams heb gemaakt en ze zijn meestal erg goed – heldere richtingen, ga goed samen. Zodra ik een nieuwe batterijlader krijg voor mijn camera (ik kan degene niet vinden die het kwam, wat me ertoe laat geloven dat ik het in sommige hotelkamer heb achtergelaten, ergens, grrrrr) Ik neem een ​​foto van een paar Anne Adams Jurken die ik heb gemaakt die ik echt leuk vond. Als ik het me herinner. Nag me, oké?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Button up! 6 november 2007
Hoeveel manieren? 25 oktober 2007
Door de nummersapril 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *