Stof Kopen in Japan: Liberty!

0 Comments

Ik ontdekte deze winkel totaal per ongeluk; Ik heb een beslissing genomen om in plaats van de andere kant van de straat te lopen in plaats van de ander om in de schaduw te blijven, en, ontwierpen met de etalages, dit:

Natuurlijk, agoniserend, was de winkel niet meer dan tien minuten open. Dus ging ik evenals doorzocht met een kinderkledingwinkel aan de overkant van de straat, doodsbang om te zwerven bovendien buiten de situatie ben ik mijn methode verloren en kon het niet terugkomen. Ik heb deze foto gemaakt voor directionele aanbeveling (de winkel bevindt zich op de extreem hoek van deze straat, evenals de primaire Nippori-weerstand):

Wanneer de winkel ten slotte is geopend (op de punt van 10.00 uur, net zoals de indicatie zei), was ik de eerste in de deur – om dit te bekijken:

en dit:

en dit:

De heer die de winkel draaide toen ik er was, was extreem handig – ik heb autorisatie gevraagd om deze foto’s te nemen, die oorspronkelijk werd geweigerd … totdat ik mijn nuttige jurk een dag servicekaarten had geslagen, waarna wat copacetisch was. Ik heb geprobeerd ‘blog’ te beschrijven, maar overweegt dat ik vaak een moeilijke tijd heb beschreven “blog” in het Engels, mijn handgebaren waren niet zo veel als de taak. Dus toen hij “magazine?” Ik heb “Ja, Computer Magazine” vermeld, en dat daarop liet.

Ik heb uiteindelijk drie meter van dit gedaan:

Hier is de SELVAGE:

Ik ben geloven dat een paar van deze patronen in Japan zijn – alleen … Ik heb ze nergens anders gezien, niet op eBay.co.uk of op de nieuwe Liberty-website. evenals het doet duidelijk duidelijk “gedrukt in Japan”. Begrijpt een individu zeker?

Zoals Liberty gaat, was dit niet vreselijk duur – ik geloof dat het ongeveer 2900 yen / meter was, dus ongeveer $ 29. betaalbaarder dan vrijheid in de VS, dat is zeker – als je het misschien zelfs kunt ontdekken!

Ik heb een servicekaart geaccepteerd, maar ben echter niet in staat om het uit te checken – ga het hier uit voor elk type scanlation Help:

Deze winkel is het dichtst bij de bovenkant van de kaart, op deze bit-kaart (u kunt uw positionering van het treinstation halen). Worst-case, kunt u deze foto altijd print en bieden het aan het hotel Conciërge of Cabine-automobilist – dat moet u naar een van deze winkels brengen!

Afgezien van de Liberty, bracht de winkel veel extreem high-end cottons – waaronder die rode en gele Franse provinciale dingen die portemonnees zijn gemaakt van, wiens naam ik altijd niet kan herinneren – evenals sommige wol en linnengoed. Ik heb niet veel tijd doorgebracht met een andere browsen dan onder de vrijheid, gezien het feit dat ik begreep dat het krijgen van dat stuk vrijheid al mijn materiële budgetplan een beetje had gespannen …

Terwijl ik voor mijn stof betaalde, gebruikte de klerk zelfs me een stukje chocolade. Dit is mijn type materiaalwinkel, vertel ik het je.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Moths in het Pocketbook [Let op: Long Entry] 2 juli 2007
Een gast rant op “Waarom zijn vintage patronen zo duur?” 17 juli 2008with 116 Opmerkingen
Een dupliek en een verklaring van principlesmay 15, 2008with 214 opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *